Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с токовете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с токовете

От 3-4 месеца колата ми (алфа 145 1,6 боксер )започна на моменти да забива предницата .Върви си нормално над 3000 оборота .Иска постоянно юркане.Немога да я карам нормално .Ходих на стенд 3 пъти и всичко ми казват че е шест , но виждам че колата има проблем,посъветвайте ме или поне посоката ми дайте ако може някой .Благодаря ви

Едва ли проблема е в токовете. Диагностика трябва.

Но преди тва кажи кога го прави - студена или загряла? И изобщо загрява ли нормално (80 градуса)?
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Проблема най-вероятно е от главното реле.Не подава достатъчно ток на бобините.Потърси там,Другата вероятност е да ти дърпа въздух от някъде:вакуумите и маркуча на сервото.Да не забравя!Като мериш напрежението на бобините,ако е по ниско с около0.2-0.5 волта от това на акумулатора,имаш хлабава връзка.Това включва и пластините на релето!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

благодаря ви много ще проверя всичко и ще пиша

Comment

разликата в тока е 0,31волта , а маркучи няма прекъснатил.Интересното е че невинаги го прави това а на моменти без значение студен или топъл двигател.

Comment

Working...
          X